NYC

Idag satt jag ute på balkongen och kom på att jag har några sjukt dåliga ovanor.
- Jag är alltid sugen på pizza, speciellt på söndagar.
- När jag har tråkigt känner jag att jag måste antingen röka eller äta.
- Så fort jag ser något man kan spegla sig i, måste jag pilla mig i håret.
- Jag har tvångstankar om att jag måste röra mina fingrar efter ett speciellt mönster.

Det finns så mycket mer, men jag vill inte berätta om mina konstiga saker jag har för mig hela tiden.

Jag har inte varit i skolan på hela veckan, därav har jag fet ångest. Idag är det fredag, Katti fyller år GRATTIS!
Imorgon fyller jag 18 jävla år, häftigt att jag blir stor flicka, men jag kommer alltid vara liten i allas ögon tror jag. Men det gör absolut ingenting, jag tvrivs med att vara liten.

Det har hänt galna saker här hemma på senaste tiden, mamma bara hotar med att slänga ut mig hela tiden, ska bli kul att bo på gatan. Eller inte. Får väll börja ta lite ansvar här hemma så vi slipper sånt trams. Om man bara orkar lägga ner energi på det, det är så mycket annat som redan tröttar ut mig så in i helvete, rent ut sagt. Min kropp mår sämre än någonsin just nu, jag måste verkligen ta mig i kragen & ringa sjukgymnasten.

Idag kommer Matti, vilket gör mig sjukt glad, han är ju faktiskt en av de väldigt få som kan få mig att må bra. Och jag har faktiskt saknat honom galet mycket, fast vi sågs senast i maj. Det verkar bli att han stannar hos mig nån vecka nu & det ska bli skönt. Han kanske tvingar mig till skolan, det hade varit skitbra. Sen åker jag förhoppningsvis upp till honom i slutet på oktober (om inte jorden har gått under) för jag har ju faktiskt aldrig varit hos honom o hälsat på.

Nu får jag bege mig till stationen i min flottighet & hämta den lille jävlen :)

over 'n' out

inflammationen är kraftig

Rätt sjukt att jag vaknade redan vid åtta imrose, men iofs så somnade jag halv elva igår. Det var så sjuk jävla skönt. Man fick sova en ordentlig sömn utan att någon fittade och väckte mig.

Igår var det circus, det var nog den minsta, lamaste, tråkigaste circusen jag någonsin varit på. Där fanns inte ens elefanter. Men rätt häftigt var det när det kom in massa gåsar på scene, haha! Jag menar, gåsar! på en circus?! Aee va tänker folk med nu för tiden. Och clownernas fem minutar var ingen höjdare, om man skrattade var det nog fan bara för att le fatzo var så jävla ful. Men sällskapet var hur bra som helst! Om man bara vill.

Ikväll blir det perrongen för min del. Det var längesen jag gav tid till mina egna intressen känner jag, har inte varit och kollat nån spelning på hur länge som helst nu. Och det känns hur mycket man saknar det.
Och i mitt horoskop står det att idag är en bra dag för musik och dans. Det ska visst göra mina känslor tydligare.
Får väl gå ner till stan & se om man hittar nått att ha på sig ikväll.

För övrigt känns livet ganska sugigt just nu. Fast Marcus är ju fortfarande kär och det är bra, sjukt att jag inte blivit rädd och gått o gömmt mig. Annars blir det lätt så.

-

RSS 2.0