hair repair

Paulina är arg, så jag uppdaterar :p

Idag är det exakt en månad kvar till julafton, helt sjukt! Jag längtar nått så frukansvärt efter julstämning. Det känns liksom som att allt löser sig av sig själv, för alla hjälps åt och är glada!
På senaste tiden har det väl inte hänt så mycket, eller kanske ändå, det beror helt på hur man ser det. Känslorna i kroppen känns lustiga, men jag hoppas på det bästa och väntar på att allt ska lösas igen.

Det har varit en hel del bråk med E på sista tiden, men så är det alltid mellan oss. Vi har varit såhär sen vi började träffas. Men också vet man att det går över med tiden.

Snart ska man flytta med, känns lite onödigt på nått sätt, orka asa alla saker upp och ner. Vadå flytta "in" till stan? visst, att bo mitt på torget kan väl vara bra på sitt sätt, men hur kul är det när man inte kan ha fester? Det är väl det jag är mest lack för. Men vafan, snart studenten ju, då är det bara att dra från hässleholm snabbast möjligt!

Borde man börja på sin jädrans medicin snart? Kul att man känner sig som ett jävla pack när man ser hur mycket skitrecept man har på apokeket. Men om man ska bli frisk behövs det väl antagligen, men jag vill inte ge mig in på det. Usch nej!

Jag har världens huvudvärk idag, men har massa att göra.
Ska till biblioteket och fixa saker till skolan, gå till jävla apoteket och checka läget, sen måste jag försöka hitta present till marcus med, så jag hinner köpa nått till han innan mina pengar tar slut :)


Over and out

RSS 2.0