Hejdå bloggen.

Resta i fred.



puss . i




-

Finns det en plats i din värld för två?

"I can't do the talk like they talk on TV
And I can't do a love song like the way it's meant to be
I can't do everything but I'd do anything for you
I can't do anything except be in love with you"



Inhandling?

Jag har hittat lite saker som jag akut verkligen behöver och om jag får dessa saker blir mitt liv komplett!
Och om jag nu inte får tag på dem, så kommer jag gråta varje kväll, minst tre timmar.
Ja Marcus detta är lite riktat mot dig. Ge din kvinna det hon behöver :)

 

Skämt osido.

Jag behöver faktiskt ett par nya skor. Och stövletter är otroligt fint enligt mig, fats jag vet inte än om jag kan gå i dem. Men det är väl värt ett försök? Jag borde ge det en chans.
Vantar är ett måste nu, det börjar ju bli kallt. Ett par skinnhandskar ser jag som bästa lösning. Måste ju ha ett par fingervantar för att lättast kunna ta hand om Casper och vantarna får ju inte vara "håriga" så det blir obehagligt för hans lilla ansikte. Och helst ska vantarna vara gråa eftersom jag älskar färgen och det ska vara väldigt mycket grått i höst har jag hört.
Har också hittat en otroligt fin topp på MQ. Svart fylld med paljetter. Toppen är väldigt enkel och man kan ha den till ett par jeans till vardags utan att verka för fin. Den kan också vara snygg till ett par färgade tights för ett lite finare tillfälle. Ultimat för gardroben.
Sen har jag ju mitt väskberoende. Väskan på bilden är från lindex och kom in i våras om jag har rätt för mig. Men jag ville inte köpa den då eftersom jag tyckte den var finare att ha som höstväska. Och den finns ju fortfarande kvar så det måste vara ett tecken. Jag måste ha den.

Till Marcus

 

Jag kan inte ge dig mycket mer.

Hoppas det räcker.

 

 

Jag älskar dig


Today, is gonna be the day.

Igår var jag & Casper på BVC för lite vägning och mätning.
Casper har växt och är nu 55 cm och väger 3900 g. Vilket är bra och betyer att han växer som han ska. Skönt!
Efter läkarbesöket gick vi till stan och åt lunch på pastavagnen.
Sen gick vi i alla Hässleholms affärer utan att hitta något vettigt.
Vi köpte ett linne till mig på H&M, vilket var det enda vi inhandlade.
Efter ett par timmar i stan gick vi ner till Qpoolen och köpte en läsk. Den tg vi med oss till hembyggdsparken där vi stannade för att vila en liten stund. Sen gick vi en liten runda inan vi begav oss hemåt.
väl hemma sov Casper som vanligt så jag städade lite innan Marcus kom hem.
På kvällen fick vi besök av släktingar till Macke. Och när de gått hem körde vi till Vinslöv en liten runda.
Fullspäckad dag! Men jätte mysigt!


Hembyggdsparken!




Idag har vi varit i stan hela Big Happy. Vi Kollade lite kläder och handlade lite till Casper. Sen lunchade vi och gick hem och mös lite innan Marcus skulle jobba.
Nu sover Casper och jag kollar tv. Är otroligt trött men orkar inte ens sova.








Over and out.

Montag

Måndag, måndag måndag..
Helgen är slut och vi har inte gjort allt för mycket dessa dagar.
Var hos pappa igår för att fira mig lite med familjen. Så det blev middag, fika och lite presenter. Mormor och morfar kom också inom en runda och drack kaffe. Det blev mycket skratt och var faktiskt en trevlig kväll med mina kära syskon. Vi ringde till Stockholmarna också för att gratta Kalle som fyllde år. Så jag växlade ett par ord med Madde och bestämmde att dom skulle försöka komma ner på höstlovet så dom också kunde få träffa lille Casper.
Jag fick iallafall vettiga saker av pappa i present, nu känner man verkligen att man blivit vuxen.. Glas (som alltid är bra att ha och uppskattat), smörknivar (som jag kännt starkt behov efter nu i månader!) och en dammsugare.. Det som jag nog behövde mest men är den tråkigaste present jag någonsin fått. Fast jag är glad över det så jag kan få lite fint här hemma.
Så tack till åkestorparna för en jätte bra söndag!

På dagen igår passade vi på att bada Casper, och han verkar gilla det lite mer nu än sist! Han skrek inte alls lika mycket och jag tror faktiskt att han tyckte det var skönt! Det var jätte mysigt, som allt annat också är med honom.

Nu är Marcus ute och går med Casper i vagnen. De skulle gå till kvantum och rätat några tipslotter eller vad det heter. Och här sitter jag av ledighetstiden. Fast jag har städat upp i lägenheten med faktiskt. Något får man ju göra.

Idag är väl planen att jag ska försöka träffa Sanne, hon åker till London imorgon. Vi träffas knappt längre alls faktiskt. Fast det var väl väntat att man glider ifrån de flesta man känner efter studenten och allt. Jag har ju Knellen och hon är mest i Lund nu för tiden tycker jag. Så jag hoppas verkligen att vi hinner ses idag!
Annars händer väl inte så mycket denna dag. Ska gå till stan och köpa en jacka om jag hittar någon. Behöver en ny nu när hösten kommer. Har hittat en svartvit på H&M som jag får prova igen, fastnade lite för det av någon anledning.
Det ska komma någon och kolla på katten idag med. Sorgligt men sant. Nu ska jag mysa med mannen.





En nybadad Cappe!


RSS 2.0